Horoskop na únor

Co si pro vás hvězdy připravily na únor roku 2024?

Beran

Únor probudí v Beranu schopnost vcítit se do druhých. To pomůže uzavřít pevná přátelství s velmi zajímavými lidmi. S některými si můžete vzájemně předávat své zkušenosti, což vám umožní posunout se v životě vpřed nebo se v práci pustíte se do společného projektu. V této době jste náchylnější ke zdravotním problémům, proto byste nadšení pro nové věci neměli přehánět. Dělejte věci pomaleji a alespoň budete mít čas si vše promyslet a nebudete jednat impulzivně.

Býk

Únor bude pro Býky rušný měsíc. Vaše pracovní motivace se znásobí a práce se v tomto období stane vaší nejdůležitější životní činností. Díky velké ochotě pracovat získáte odpovídající finanční příjem, který se vám bude líbit a budete se dál rozvíjet. Dávejte však pozor, abyste nepracovali příliš; to by se mohlo vymstít v podobě zdravotních problémů. Jezte zdravě a nezapomínejte relaxovat. Vaši přátelé s vámi chtějí tento měsíc strávit čas, tak je neodmítejte.

Blíženci

Únor bude pro Blížence temným obdobím. Budete tvrdě pracovat a pak vám nezbude čas na vaše koníčky a přátele. To může ovlivnit vaše duševní zdraví a vy se budete chtít izolovat od ostatních lidí. To ale nemusí být nutně špatně. Chvíle strávené o samotě vám dávají příležitost ujasnit si své pocity, ale nenechte se pohltit negativním pohledem na život – mohlo by vám uniknout něco důležitého. I vaše tělo bude potřebovat čas v přírodě, tak si ten čas dopřejte.

Rak

Únor přináší Raku určitou míru sebevědomí, zejména v práci. Už se nebudete bát říkat, co se vám líbí a co ne, díky čemuž vás vaši nadřízení začnou vnímat jako sobě rovného. Během této doby překvapíte svou kreativitou a neotřelými nápady jak v práci, tak v osobním životě. Využijte toho a nebojte se experimentovat s nábytkem, nebo dokonce stylem oblečení či účesem. Vneste do svého vztahu novou energii, vaši kreativitu ocení i partner. 

Lev

V únoru budou Lvi velmi kreativní, ale zároveň spíše introvertní. Budete mít v hlavě několik skvělých nápadů, které chcete realizovat. Musíte se však smířit s tím, že pro to musíte něco obětovat. Proto byste tento měsíc měli přemýšlet racionálně a pečlivě zvážit všechna pro a proti, než se k něčemu odhodláte. Během této doby se budete soustředit hlavně na sebe a bude pro vás obtížné myslet i na ostatní. Nepřehánějte to a odpočiňte si od společenských akcí. Hlavní je, abyste se cítíli pohodlně.

Panna

Únor probouzí v Panně potřebu být slyšet a mít ve všem pravdu. Pokud se během této doby někdo postaví proti vám, můžete se dostat do zbytečných konfliktů. Schopnost druhé přesvědčit je vaše super síla, zvláště v práci, ale nepřehánějte to, mohlo by to negativně ovlivnit vaše pracovní vztahy. S přáteli budete vycházet dobře, ale tento měsíc vás v tomto ohledu bude trochu brzdit. Vaše potřeba cítit se svobodně bude silnější, dejte si proto prostor a využijte jej k sebevzdělávání a relaxaci.

Váhy

V únoru budou Váhy zavaleny pracovními úkoly. Od svého manažera dostanete spoustu úkolů, které nemůžete splnit, což vám způsobí stres. Může se objevit i nespavost a bolesti hlavy, které byste rozhodně neměli podceňovat. To je známka toho, že je potřeba zpomalit a kompenzovat práci relaxačními aktivitami. Během této doby vám bude chybět empatie a sarkasmus bude vaší silnou stránkou. Ale raději se vyhněte zesměšňování druhých, protože by se to mohlo obrátit proti vám v práci i ve vašem vztahu.

Štír

V únoru bude komunikace a vyjednávání silnou stránkou všech Štírů. To využijete hlavně v práci, kde dosáhnete několika významných úspěchů. S tím bude spojena dobrá finanční situace a možná i povýšení v práci. Ale nenechte, aby vám úspěch stoupnul do hlavy, mohlo by to vaše kolegy proměnit ve vaše nepřátele. Tento měsíc je také ideální čas na prohloubení vašeho vztahu s partnerem. Možná je čas přemýšlet o společném přestěhování nebo založení rodiny, hvězdy budou na vaší straně.

Střelec

Únor přinese Střelcům spoustu vnitřní síly a rovnováhy, kterou budou tento měsíc potřebovat. Ocitnete se totiž v situaci, kdy vás někdo blízký zklame a vy se s tím budete muset vyrovnat, i když vás to bude bolet. Na druhou stranu získáte důvěru v sebe sama a uvědomíte si, že je třeba dané osobě odpustit, jinak uvíznete ve smutku. V tuto dobu se budete cítit velmi blízko zvířatům a přírodě, zkuste proto na chvíli opustit ruch velkoměsta a naplánujte si výlet do přírody načerpat energii.

Kozoroh

V únoru Kozorohové prokážou úžasné komunikační schopnosti a empatii. Během této doby bude mnoho vašich přátel chtít být vám na blízku a budou vás žádat o radu, stanete se mezi přáteli oblíbenou osobou. Nenechte se však stížnostmi a problémy jiných lidí unavit. V každém případě pomáhejte svým přátelům a blízkým lidem, ale myslete na sebe a dopřejte si odpočinek mysli i těla. Nejlepší způsob relaxace je v sauně nebo čtení knih s duchovní tématikou.

Vodnář

Únor bude pro Vodnáře měsícem lásky. Vaše pocity zesílí, a tak prožijete každý okamžik svého života mnohem intenzivněji. Můžete toho tedy využít a věnovat trochu času a energie svému partnerovi. Vydejte se na prodloužený víkend nebo společnou dovolenou nebo si jednoduše udělejte výlet do wellness, kde se můžete cítit jako v ráji a užívat si společné intimní chvíle. Pokud bojujete s penězi, pak si užijte romantické chvíle doma se svíčkami a zkuste třeba něco nového v erotické oblasti, abyste okořenili svůj sexuální život.

Ryby

Únor bude pro Ryby klidným měsícem. Měli byste věnovat pozornost svému zdraví, protože jste náchylní k respiračním problémům. Nejlepší, co můžete udělat, je vynechat zábavné večery s přáteli a zlepšit své spánkové a stravovací návyky. Tento čas byste měli využít k tomu, abyste si ujasnili priority a odpočinuli si. Trávit čas ve společnosti nebude tento měsíc vaší silnou stránkou, spíše budete chtít být nějaký čas o samotě a možná si přečíst knihu nebo se naučit nový jazyk.

Zdroj: www.elle.de/horoskop/wochenhoroskop/sexy-sternzeichen-im-februar-2024-laut-horosko






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat